April 2, 2023

Komisioni Hetimor për Energji është duke intervistuar ministrin e Financave, Hekuran Murtai, lidhur me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria Kurti.Por, në intervistim siç ishte paraparë të jetë edhe kreu i Bordit të ZRrE-së, Ymer Fejzullahu, i cili nuk është prezent në intervistim, njofton Klankosova.tv.Nuk dihet se cilat janë arsyet e mungesës së Fejzullahu, teksa Murati është duke vazhduar intervistimin që ka nisur në ora 10:00.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *