April 2, 2023

U raportua se nuk i ka punët dhe aq mirë me udhëheqësit e partisë. Por, kjo u mohua nga deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës Ganimete Musliu.Ajo tha se nga aty s’mund ta heq askush.Deputetja e PDK-së shtoi se nuk ka pasur asnjëherë privilegje nga kjo parti.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Prej PDK-së unë dal vet kur është nevoja, nuk mund të më heq askush nga partia” – tha Musliu në një intervistë në T7.“Nuk kam asnjë problem personal me udhëheqësit e PDK-së. Kam raporte të shkëlqyeshme. S’kam pasur asnjëherë privilegje, por kam pasur sakrificë dhe sfidë për të arritur këtu ku jam Privilegjin më të madh që ma ka dhënë PDK, është që unë jam udhëheqëse e komisionit parlamentar” – theksoi ajo.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *