April 1, 2023

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko, pas vizitës në Hagë tek liderët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), ka thënë se është krenar më Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin, të cilët i ka cilësuar si vëllezër, transmeton Gazeta Metro.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një shkrim në Facebook, Majko ka thënë Hashimi ishte i qetë, Veseli i qartë dhe Krasniqi i sprovuar.Ndërsa Selimin, ish kryeministri shqiptar e ka cilësuar si të papërsëritshëm.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Sot, në burgun e Hagës me Hashim Thacin, Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin. Hashimi i qetë. Kadria i qartë. Jakupi i sprovuar. Rexhepi i papërsëritshëm. Për tju gjindur në krah, betejës së fundit, për të mbrojtur emrin e UCK-së! Jam krenar për vëllezërit e mij”, ka thënë Majko.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *