March 24, 2023

Një kompani ka bërë thirrje publike për vende të lira pune si inxhinierë mekanikë projektues, dizajner e punëtorë për punë mekanike në zdrukthtari, në kontrollin e cilësisë së produktit apo për pozicione të tjera. Por për momentin nuk ka asnjë përgjigje.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“La Repubblica” raporton se kompania “Antonio Carraro” e specializuar për ndërtimin e traktorëve për bujqësinë e specializuar në zonën e Padovas në Itali nuk po arrin prej disa muajsh që të plotësojë vendet vakante që janë të hapura prej 6 muajsh.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Jemi një nga tre kompanitë e Venetos me pagat mesatare më të lartë. Minimumi që ofrojmë është 1590 euro. Kemi bërë investime teknologjike të nivelit të lartë që kanë kushtuar 10 milionë euro.Po ndjekim një model fabrike digjitale ku gjithçka është e lidhur dhe nuk nevojiten më punëtorë për zinxhirin e montimit sikurse ka qenë dikur por nevojiten punonjës që janë në gjendje të përdorin dhe të manaxhojnë këtë proces.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *