November 27, 2022

Sot janë bërë shtatë ditë që nga bllokimi i rrugës për në Jarinjë nga serbëtSituata është ende e qetë por me tensione.Gjatë këtyre ditëve janë bërë provokime të shumta nga ana e Serbisë, duke hyrë me aeorplane ushtarakë afër kufirit me KosovënJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe Gjermania sot ka bërë thirrje që të ndalohen këto provokime nga të dy palëtPjestarë të shumtë të Policisë së Kosovës po qendrojnë në Jarinjë ku dhe po mbajnë situatën nën kontrollë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *