February 9, 2023

Shkaku i vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth II ishte pleqëria, sipas certifikatës së saj të vdekjes. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dokumenti, i publikuar nga National Records of Scotland, tregon se monarkia vdiq në orën 15:10, më 8 shtator, në Kalanë Balmoral.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *