February 6, 2023

Diana, Princesha e Uellsit, u martua me Mbretin aktual të Britanisë së Madhe, Çarlsin III në vitin 1981 në Katedralen e Shën Palit në Londër. Lady D do të mbetet në histori për shumë prej tabuve të cilat ajo i theu gjatë jetës së saj fatkeqe e cila u mbyll shpejt.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ama janë pikërisht sjelljet dhe vendimet e saj guximtare që do të ndihmojnë që trashëgimia e saj të jetojë dhe të vazhdojë jehonën e saj edhe sot e kësaj dite.1 – Ajo i shkroi vetë betimet martesore dhe nuk pranoi të thoshte fjalën ‘bindje’Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *