November 28, 2022

Një grua 60 vjeçe nga Shtetet e Bashkuara është konvertuar në myslimane pasi u ndikua nga një seri e popullarizuar televizive turke, e quajtur “Resurrection: Ertugrul”.
Banorja e Wisconsinit e zgjodhi emrin mysliman, Khadija, pasi u konvertua në Islam. Ajo i tha agjencisë Anadolu se e gjeti serinë turke përderisa ishte duke kërkuar filma në platformën e famshme, Netflix.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E shikova, i shikova hollësitë rreth saj, kështu fillova ta përcjell”, tha ajo, duke shtuar se u bë shumë e interesuar rreth Islamit pasi shikoi disa episode të serisë, transmeton Gazeta Express.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ishte një histori për të cilën nuk dija asgjë”, tha ajo për serinë turke, duke theksuar se dialogjet e një personazhi i dhanë kuptim të ri jetës së saj dhe se ato fjalë e kanë bërë të mendojnë shumë e nganjëherë edhe të qajnë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *