March 30, 2023

Kreu i Forumit për Marrëdh ënie Etníke, Dushan Janjiq, deklaroi sot se procesi i formimit të Ushtrísë së Kosovës nuk mund të ndalet nga Serbia, Rusia dhe Kina, dhe se ky proces mund të ngadalësohet ose të shtyhet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Në deklaratën e tij për agjencinë Beta, Janjiq tha se pret që vetëm Rusia në seancën tjetër të Këshillit të Sigurimit të OKB-së do të lidhë krijimin e ushtrisë së Kosovës dhe largimin e UNMIK-ut si një akt të njëanshëm të Perëndimit, i cili do të jetë “maksimumi i mosmarrëveshjes diplomatike”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *