March 23, 2023

Analisti Baton Haxhiu kritikoi ambasadoren Yuri Kim pas një interviste të transmetuar në emisionin “Opinion”.Ai tha se Yuri Kim foli si të jetë kryeministre e Shqipërisë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duke u ndaluar të mbrojtja që Kim i bëri SPAK-ur, ai deklaroi se SHBA ka të drejtë të kërkojë rezultate, por shtoi: “jo me një gjuhë të tillë”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *