April 1, 2023

Intervistë me kryetarin e Podujevës, Shpejtim Bulliqin”Mes grupit parlamentar ka harmoni e bashkëpunim të mirë”.Në një intervistë për “Bota sot” kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi, flet për punën në Komunë, zgjedhjet brenda VV-së, dhe aktualitetin në vend.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sa i përket zgjedhjeve, ai thotë se kandidatët për një pozicion në VV duhet të përmbushin disa kritere, duke shtuar se nuk do e kishte problem edhe po të kishte kundërkandidatë se do të mateshin brenda anëtarësisë.Kurse për demokracinë brenda VV-së, deklaron se Vetëvendosja është subjekti politik më demokratik në vend. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *