March 30, 2023

Një burrë që zakonisht shihet në oborret e QKUK-së në Prishtinë duke kërkuar lëmoshë, është parë në një tavolinë të një restoranti, duke ngrënë mezë e duke pirë birra. Pos birrave, ai po ashtu shihet teksa konsumon duhan.Një qytetar i ka dërguar dy fotografitë të lypësit në adresë të Ju Flet Prishtina.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dukuria e lëmoshëkërkuesve është e diskutueshme në vend, me shumë prej të cilëve dyshohet se dalin për lëmoshë, ndërkohë që më pas i shfrytëzojnë paratë në gjëra luksoze, si dhe me të atillë që dyshohet se dërgohen nga të tjerët për të kërkuar lëmoshë. /Klankosova.tv/Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *