March 23, 2023

Pas votimit për pezullimin e grevës në arsim,janë numëruar votat e mësimdhënësve të shkollave në sistemin publik në vend.Rezultati përcakton se greva duhet të pezullohet dhe mësimi të fillojë të hënën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burime të transmetuesit publik konfirmojnë se nga të gjitha votat e mbledhura, e që jamë dërguar në Këshillin Grevist të SBASHK-ut, 54.88% janë për pezullim të grevës.Ndërkohë, 45.12% e mësimdhënësve janë për vazhdimin e saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *