January 29, 2023

Pedofilët, përdhunuesit, abuzuesit, mashtruesit me femrat po shtohen çdo ditë e më shumë.Përveç ngacmimeve e abuzimeve në rrugë, femrat po ngacmohen e mashtrohen edhe në rrjetet sociale.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka pafund meshkuj manjakë që duke hapur profile false tentojnë të mashtrojnë vajzat, gratë, nënat me fëmijë e familje.Një grua ka denoncuar në rrjetet sociale rastin e një burri i cili me profil fals me emrin Nazmije Aliu mashtron femrat e më pas i shantazhon e iu kërkon para.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *