April 2, 2023

Ndotësi i gjetur në një ngarkesë të vak sinës Moderna të dorëzuar në Japoni ka të ngjarë të jetë gr*imcë metalik, raportoi rrjeti japonez , duke cituar burime në Ministrinë e Shëndetësisë. Japonia njoftoi të enjten se po tërhiqte 1.63 milion doza të vak’sinës Moderna me kujdes sepse “trupa të huaj” ishin gjetur në disa prej tyre. Një raport i NHK, i publikuar të enjten vonë, citoi burime të ministrisë duke thënë se grimcat reaguan ndaj magneteve dhe për këtë arsye dyshoheshin se ishin metalike.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Moderna i ka përshkruar ato si “grimca” që nuk janë kërc*ënim për sigurinë dhe as nuk zvogëlojnë efektivitetin e vak’sinës. Një zyrtar i Ministrisë së Shëndetësisë tha se ende nuk ishte konfirmuar se çfarë lloj grimcash ishin të përfshira. Qeveria raportoi gati 25.000 inf*eksione të reja dhe raste të rënda dhe një rritje rekord prej 2.000 rastesh të enjten.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *