April 2, 2023

Sali Berisha tregon pse Millosheviq e shpalli të vj dekh,urr Baton Haxhiun.Ish kryem inistri i Republikës së Shqipërisë, Sali Berisha në faq,en e tij në facebook ka post uar një foto të Baton Haxhiut.Berisha e ka quajtur Haxhiun nje,ri të Serbisë, duke treg,uar edhe arsyen pse ka 5ap,i i Ballkanit, Sllobodan Millosheviq e kishte shpa ,llur të vj ,dekh,urr në vitin 1998.“The argat in chef! Millos,heviçi i tha ne Hage se je i yni! Stanis,hiqi ne Brazovice e shpalli te vj ,dekh,urr sepse i duhej per operac,ionet post!”, ka shkruar Sali Berisha.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *