November 28, 2022

Fatkeqësisht, lidhur me rastin e rëndë të s ulmit se ks ual ndaj alpinistes Nikçi, nuk kanë munguar as komentet e talljes, se ksi zmit e pretendimeve ba nale në lidhje me vërtetësinë e pamjeve nga disa komentues në Facebook.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nacionale ka siguruar komentet e disa prej personave të cilët i kanë komentuar Nikiqit në postimin e saj lidhur me ngjarjen, por edhe në medie tjera të cilat kanë raportuar rreth rastit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *