April 1, 2023

BEL04 - 19990401 - BELGRADE, YUGOSLAVIA: (FILE) File photo of former Yugoslav president Slobodan Milosevic (L) talking with Kosovo Albanian leader Ibrahim Rugova (R) in Belgrade, 01 April, 1999. Rugova clashed Friday 03 May with his nemesis Slobodan Milosevic at the UN war crimes tribunal accusing the former Yugoslav president of massacres against ethic Albanians in Kosovo. EPA PHOTO EPA FILES / STR

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka filluar një fushatë të ‘e g ër’ politike kun dër ministres së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla.Krejt këto ak uza dhe su lme ndaj ministres Gërvalla, janë si pa sojë e qëndrimeve të saj pro Gjy katës Spe ciale, gjy katë kjo të cilën e ka formuar vet PDK.Partia e Enver Hoxhajt, ka shkuar aq larg sa krahas aku zav e dhe ofe nd imeve, po kërkon edhe shkarkimin e Gërvallës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këto veprime dhe qëndrime kun dër ministres, po lidhen edhe me qëndrimet e PDK-së në të kaluarën ndaj presidentit Ibrahim Rugova.Tani, po hid hen dys hime se PDK njësoj siç ka tentuar t’i ndalë punët e mira dhe sukseset e presidentit Rugova, njësoj po tenton edhe me ministren Donika Gërvalla.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *