November 28, 2022

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se rasti i vdekjes së aktivistit të Vetëvendosjes, Astrit Dehari, e preokupon atë deri në masën sa që s’mund ta bëjë as gjumin rehat.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Diçka që s’më le rehat, diçka që… edhe gjumin s’e bëj rehat, është rasti Dehari. Është rast shumë i rëndë”, u shpreh ajo në T7, ku gjatë emisionit televiziv nuk ka mundur t’i mbajë lotët.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Haxhiu ka deklaruar se rasti Dehari, që ende nuk ka marrë epilog nga institucionet e drejtësisë, është më i rëndi në Kosovën e pasluftës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *