January 29, 2023

Një video e publikuar nga alpinistja e njohur kosovare, Mrika Nikqi tronditi jo vetëm qytetin nga ajo vjen, Pejën por edhe të gjithë Kosovën. Në video shihet një person i cili e s u lmon s eks ua lis ht të njëjtën. Personi i dyshuar është Flori Beqiraj.Beqirajt tashmë i është caktuar masa e paraburgimit për 48 orë, pas ngjarjes që ndodhi me datë 27 të këtij muaji.Por, kush është Flori Beqiraj?Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I dyshuari që s ulmoi s ek su ali sht alpinisten, studimet i kreu në Universitetin Publik të komunës së Pejës “Haxhi Zeka”.Drejtimi në të cilin përfundoi studimet ishte “Kontabilitet dhe Financa”.Më pas, i dyshuari për s ulmin se ks ual u punësua si zyrtar në kompaninë e sigurimeve “Eurosig” poashtu në Pejë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *