February 6, 2023

Personazhi kontravers nga Gjilani, Princvalentino Corleone, shumë shpesh di të bëhet kryefjalë e mediave. Dh unë, tentim vraѕsje, grabitje e pla gosje janë vetëm disa nga rastet ku ai është përfshirë herë si i dyshuar, e herë si vi ktimë. Tashmë që nuk ndodhet në burg, të njëjtit i është shqiptuar masa e trajtimit të detyrueshëm psikiatrik në liri.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndryshe prej të kaluarës, kur shfaqej rrallë në emisione, ai tashmë ka zgjedhur Tik Tok-un. Në mesin e shumë videove të shpërndara, njëra prej tyre është bërë virale.Vali shihet se si debaton ashpër me të dashurën serbe që ndodhet në shtëpinë e tij, teksa gjatë bisedës, e cila shkon live, shihet se ka edhe shtyrje e dhu në psikike nga të dyja palët.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *