February 6, 2023

Të moshuarit në Prishtinë zgjodhën Ditën Ndërkombëtare për të Moshuarit që të mblidhen para objektit të Qeverisë së Kosovës dhe të ngrenë zërin për të drejtat e tyre. Disa pëllumba fluturuan në qiell si simbol për t’ju kujtuar qeveritarëve që të bëjnë më shumë për pensionistët.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kryetari i Shoqatës së Pensionistëve të Kosovës, Nijazi Gashi, u shpreh se dolën në protestë duke kërkuar rritjen e pensioneve për shkak të situatës me inflacionin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Problemi më i madh është që qeveria nuk po respekton ligjin aktual, në nenin 14 në të cilën thuhet që pensioni do të rritet komfor inflacionet që ndodh brenda një viti. Qeveria ka për obligim sipas atij ligji të bëjë vlerësimin e inflacionit dhe në bazë të saj ti rris pensionet, ajo këtë nuk po e bënë”, tha ai.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *