March 24, 2023

TikToker dhe influencuesja e mamave, Maddie Castellano, u bë virale pasi postoi një video ku njoftonte se ajo dhe tre mikeshat e saj më të mira mbetën sht at zënë të njëjtën kohë – dy herë.Castellano ndau një video që tregon grupin e shoqeve me ba rkun e rrumbullakosur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Disa prej jush mund të kujtojnë historinë se si unë dhe mikeshat e mia më të mira mbetëm sht atzënë në të njëjtën kohë. Të gjithë fëmijët tanë kanë lindur brenda disa javësh nga njëri-tjetri dhe që nga lindja ata kanë qenë gjithashtu miq të mirë”, shpjegoi Maddie. “Ne bëjmë kaq shumë gjëra së bashku dhe ka qenë kaq argëtuese saqë ata kanë pasur miq të vegjël që kur ishin në barkun e nënës.”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *