April 2, 2023

Përmes një postimi në Facebook është bërë e ditur që mësimi në shkollën fillore “Elena Gjika” do të nisë nga e hëna.Postimi është bërë në llogarinë e kësaj shkolle në Facebook.Sipas krerëve të kësaj shkolle, ndonëse me indinjatën për mosrealizimin e kërkesave të punëtorëve të arsimit, ky institucion ka marrë gjithsesi vendim që të mos e zgjasë më grevën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më poshtë gjeni postimin në fjalë:Njoftim,Të nderuar prindër e nxënës; Duke ju falënderuar juve prindër të nderuar që përgjatë këtij muaji të vështirë për neve ashtu edhe për juve, ju ishit mbështetësit kryesor në kërkesat tona dhe na kuptuat maksimalisht.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *