April 2, 2023

e vendit Vjosa Osamani të hënën shkarkoi nga detyra e kryetares së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Valdete Dakën.Kundër shkarkimet të saj ka qenë opozita të cilët i kanë mbledhur nënshkrimet për dërgimin e vendimit të presidentes për shkarkimin e Dakës, në Gjy kat ën Kushtetuese.Në lidhje me këtë ka folur ish – deputeti Milaim Zeka i cili tha se me këtë Osmani ka sh ke,l ur Kushtetutën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje Zeka në emisionin “Direkt” në ATV tha se ka gjasa të mëdha që Gj yka ta Kusht etuese ta shkarkoj Vjosa Osmanin nga pozita e presidentes dhe se sipas tij vendi ka gjasa të shkoj në zgjedhje nacionale në muajin shtator apo tetor.“Ka gjasa të mëdha që Gjy ka ta Kushtetues do ta shkarkoj Vjosa Osmanin, sepse unë I besoj 100% Enver Hasanit kur Enver Hasani thotë që është bërë shk el,je e kushtetutës jam shumë I bindur që u ba (…) dhe mund të shkojmë në tetor në zgjedhje edhe lokale edhe në zgjedhje të përgjithshme,”- është shprehur Zeka. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *