November 28, 2022

Nuredin Dumani, një nga tre bashkëpunëtorët e SPAK, ka treguar momentin më të diskutueshëm të operacionit “Plumbi i Artë”. Bëhet fjalë për momentin kur ai është plagosur në zonën e Papërit në Elbasan, 29 mars 2022.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dumani thotë se i vetmi njeri që ka identifikuar në këtë ngjarje është pikërisht Talo Çela. Referuar dëshmisë së tij, Talo Çela ka organizuar pritën në Papër dhe Dumani ka arritur ta shikojë fytyrën e tij në timonin e një Benzi me targa greke, nga ku më pas është qëlluar me dy armë automatike.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dumani tregon se goditja e tij, është kryer vetëm pak minuta pasi ishte rrethuar nga tre makina, ku tek njëra prej tyre ka dorëzuar një automatik tip “kallashnikov”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *