March 30, 2023

Rusia ka përdorur veton e saj në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për të shfuqizuar një projekt-rezolutë që kërkonte të dënonte aneksimet e saj të territorit ukrainas, e cila u hartua nga Shqipëria dhe SHBA-ja.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Miqtë e ngushtë të Moskës – Kina dhe India, zgjodhën të abstenonin në vend që të votonin kundër rezolutës që dënonte veprimet e fundit të Kremlinit në Ukrainë.Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në OKB, Linda Thomas-Greenfield, prezantoi rezolutën në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit, e cila u bëri thirrje vendeve anëtare të mos njohin asnjë status të ndryshuar të Ukrainës dhe detyronte Rusinë të tërhiqte trupat e saj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *