February 6, 2023

Kryetare e Forumit të Gruas në Lidhjen Demokratike të Kosovës, Jeohna Lushaku-sadriu përmes një postimi në Facebook ka reaguar në lidhje me rastin e tmerrshëm të sulmit seksual ndaj alpinistes, Mrika Nikqi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Hapësira dhe rrugë të sigurta për të gjithë! Rasti i ngacmimit seksual në mes të qendrës së qytetit, shpërfaq më së miri atë me çka përballen vajzat e gratë tona çdo ditë në ambiente publike. Imagjinojeni me çfarë përballen ato në ambiente private.” – ka thënë Lushaku.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *