February 9, 2023

Ne rrjete sociale po qarkullojne fotografi te statuseve ne rrjetin social facebook, te Ministres se Jashtme Donika Gervalla Schwarz dhe Kryeministrit te Republikes se Kosoves Albin Kurti qe gjate vitit 2016 dhe 2019 kane hedhur ne rrjet statuse anti-UCK qe tani po bejne namin ne rrjet dhe i gjithe vendi te tron ditur nga keto fotografi qe dolen sheshit. Ne vitin 2016 mund ta shohim postimin e Donika Gervalles ndersa ne vitin 2019 mund ta shohim postimin e Albin Kurtit qe ne ju sjellim ekskluzivisht ne vazhdim: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *