February 6, 2023

Alpinistja Mrika Nikqi ka publikuar një video t ronditëse kur kishte qenë vi ktimë e një s ulmi se ks ual mbrëmjen e së martës në qendër të Pejës.Në videon e publikuar, ajo ndiqet nga personi që Nikqi e identifikon me inicialet F.B., nga Peja, dhe në një moment kur nuk kalon askush e kap nga mbrapa duke tentuar të bëjë veprime të t urp shme.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *