March 24, 2023

Ahmet Muzhika nga Bushneshi i Krujës prej vitit 1996 kultivon rrush. Fillimisht mbolli 5 dynym tokë. Me kalimin e viteve arriti të zgjerojë sipërfaqen, pasi në vitin 2005 mori ndihmë financiare.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *