April 1, 2023

Një 22 vjeçar nga Korça ka telefonuar sot në emisionin e mëngjesit “Aldo Morning Shoë”, për të folur për një temë që lidhje familjen.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

” Një fundjavë me familjen, gruan dhe fëmijët apo me prindërit, ishte tema, për të cilën i riu nuk dha një përgjigje të saktë.Klementi nuk u shpëtoi ngacmimeve të Aldos, i cili e pyeti nëse kishte kryer ndonjëherë marrëdhënie.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *