April 1, 2023

Xhoni shkon për të vizituar gjyshin e tij 93 vjeçar në spitalin ku ishte ne rehabilitim. Ai u lehtësua shume kur pa se gjyshi i tij dukej i kënaqur dhe i qetë“Si po kalon o gjysh?” E pyeti djali.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ketu ndihem më mirë”, thotë plaku.“Po ushqimi si është?”“Menuja eshte e mrekullueshme, ja sot kishim tavë me pulë per dreke”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *