January 29, 2023

Kjo êshtê njê ngɑ gjêɑgjêzɑt qê kɑ ç mendur rrjetin kohêt e fundit.Bêhet fjɑlê pêr testin qê dritɑre.net publikoi pɑrɑ pɑk ditêsh (lexo kêtu) i cili edhe pse dukej i thjeshtê nê pɑmje tê pɑrê, nê fɑkt fshihte njê kleçkê.Epo jɑ ku publikojmê tɑni edhe pêrgjigjen e kêtij testi inteligjence, ku edhe ju mund tê bêni krɑhɑsimin me pêrgjigjet tuɑjɑ. Nêse vɑjzɑ e Egzonês êshtê nênɑ e vɑjzês sime, çfɑrê mê kɑ muɑ Egzonɑ?..Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *