February 9, 2023

Çështja e liberalizimit të vizave për Kosovën pritet që të jetë në rend të ditës në takimin e grupit punues të Këshillit Evropian.Ka vite që Kosova i ka plotësuar kriteret, por që ka pasur një ngurrim nga disa vende anëtare për ta dhënë dritën e gjelbër për këtë proces.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por se cilat janë pritjet në Kosovë, ndër qytetarë, KlanKosova.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *