February 6, 2023

Albin Kurti sot para te gjitheve shpalosi sekretin me te madh Kosovar qe nga viti 1999 – “Te koordinuara nga Thaci dhe Vuciq”Kurti në Kuvend: A ,rest imi i Gjuriqit, tre ni serbo-rus dhe shët,itja në Ujman ishin të ko ordinu,ara.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kryeministri Albin Kurti në se,ancën e Kuvendit ka rap,ortuar para deputetëve për strat,egjinë e qeverisë së tij në dia,logun me Serbinë në prag të taki,mit me Aleksander Vuçiqin në Bruksel.Kur,ti ka kri tiku,ar qeveritë e kalu,ara në raport me qas,jen që kanë pasur në dialog, duke thënë se janë bërë in cid,ente në terren të kont,rolluara mes palëve negociuese siç ishte a resti,mi mbase i orkest,ruar i Gjuriqit e të ngjashme.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *