April 1, 2023

Joe Biden, dhe kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz, kanë mbajtur takimin e parë bilateral.Pas bisedimeve në Shtëpinë e Bardhë, dy liderët botërorë treguan se folën për çështjet më të rëndësishme të politikës, përfshirë Kosovën dhe Ballkanin Perëndimor, njofton Klan Kosova.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ne e konfirmuam përkushtimin tonë që ta përfundojmë punën në integrimin e Ballkanit Perëndimor në institucionet e Bashkimit Evropian dhe që më në fund ta realizojmë Evropën si të tërë, të lirë e në paqe,”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *