November 28, 2022

Çifti kaluan 123 ditë të prangosur për të shpëtuar marrëdhënien e tyre – dhe, në fund u ndanëJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Hooray”, bërtiti Pustovitova, 29 vjeç, kur u hoqën prangat. “Më në fund jam e lirë”. Çifti nga qyteti lindor i Kharkiv kishte një cikël të ndarjes dhe kthimit së bashku.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një çift ukrainas u vu në pranga së bashku për 123 ditë si një përpjekje e fundit për të shpëtuar marrëdhënien e tyre. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *