April 1, 2023

Diplomati serb, Sreçko Gjukiq tha sot se presidenti rus Vladimir Putin, duke deklaruar se vetëvendosja dhe pavarësia e Republikave Popullore të Donetskut dhe Luhanskut bazohen në precedentin e Kosovës, në fakt deklaroi se e njeh pavarësinë e Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një takim të martën me Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së, Antonio Guterres, presidenti rus Putin tha se të vetëshpallurat republikat e Donetskut dhe Luhanskut u bënë të pavarura në analogji me vendimin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë për situatën në Kosovë, i cila, siç tha ai, u mbështet nga të gjithë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *