February 9, 2023

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli qënd,roi sot në Hagë, për t’u interv,istuar nga pro kjuror,ët e Dhoma ve të Specia,lizuara për disa orë radhazi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas përfundimit të interv,istimit të sotëm, Veseli dek laroi se nuk dësh,iron të tregojë në çfarë cilë,sie është interivstuar duke thënë se Iufj,ta e UÇK-së ishte e drejtë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *