March 24, 2023

Një djalë i ri po bën xhiron e rrjetit, pasi veprimi i tij është kthyer në qendrën e të gjitha bisedave. Ai i dërgoi një faturë për tre takimet që doli me vajzën Alex Colboth, pasi herën e katërt ajo e refuzoi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë mendoj se kemi dalë në restorante dhe kafene tre herë ku kam paguar gjithçka për të dy. Unë mendoj se janë 35 dollarë (30 euro)”.Ndërkohë komentet e njerëzve ishin të shumta dhe të ndryshme:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Dinjiteti i tij vlen 35 dollarë në sytë e tjerëve. E pabesueshme”, “Ishi im bëri të njëjtën gjë pas dy vitesh marrëdhënie. Më kërkoi pesë mijë dollarë dhe pasi nuk paguaja, ajo më paditi për shkatërrim emocional, kështu që unë përfundova duke paguar edhe më shumë”. Këtoishin disa nga komentet e lexuesve. Megjithatë kishte edhe nga ata që e mbrojtën djalin me komente pozitive.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *