February 6, 2023

Ankohet Vuçiq: Me Thaçin, Mustafën, Hotin e Haradinajn merre,shim vesh për diçka, me Kurtin për asgjë!Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka për,mendur ish-liderët kosovarë, Hashim Thaçin, Isa Mustafën, Avdullah Hotin e Ramush Haradinajn, ndërsa ka koment,uar takimet që po zhvillon me kryeminis,trin aktual të Kosovës, Albin Kurtin.Vuçiq për RTS, është shpr,ehur se krahasuar me ish-përfaqës,uesit e palës kosovare në negociata, me Kryeministrin Albin Kurti, e ka të pamundur të merr,et vesh për ndonjë gjë, përcjell klankosova.tv.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kam folur edhe me Hashim Thaçin, Isa Mustafën, Avdullah Hotin e Ramush Haradinajn, por këto asnjë,herë nuk i kam dëgjuar.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet Gjithmonë kanë kërkuar njohjen nga Serbia, gjithm,onë ka qenë vështirë, por të paktën për diçka jemi ma,rrë vesh, si për atë se është ditë, është e hënë, e premte. Por tash nuk mund të merr,emi vesh as a është ditë e as cila ditë e javës ësht,ë”, ka thënë VuçiqHap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvziveJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *