January 29, 2023

Shkencëtari i politikës, Jasmin Mujanoviq, ka thënë se sulmet ndaj Policisë së Kosovës në veri të vendit janë provokime nga Beogradi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai po e lidh këtë ngjarje edhe me përfundimin e zgjedhjeve në Serbi, si dhe me dezinformatat që pritet të pasojnë, sipas tij, pas këtyre sulmeve.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *