February 6, 2023

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zh du a r të gjithëve para ekranit të televizorit dikur. E si gurisht, që kemi qe sh u r të gjithë me ba tuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e ma rtuan që 14-vjeç.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aktori që lu ajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndr y shu a r shumë dhe shumë pak ngj a so n me Gjinon e di kurshëm.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *