February 9, 2023

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Hasradinaj në vazhdën e takimeve me qytetarë të Kosovës, sot ka bashkëbiseduar me ata të Pejës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Haradinaj ka thënë se Kosova është me fat që Presidenti i ShBA-ve, Joe Biden është i lidhur fort me Ballkanin dhe me shqiptarët.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *