April 1, 2023

Historiani Oliver Jens Schmitt, foli edhe për idenë e Ballkanit të hapur dhe për atë të shkëmbimit të territoreve.Kur foli për Ballkanin e hapur ai tha se Shqipëria nuk duhet ta sheh Kosovën si provincë të saj, por si shtet të pavarur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë kurrë nuk e kam kuptuar pse s’është përfshirë edhe Kosova në Ballkanin e hapur, ajo është shtet i pavarur, s’mund të jetë objekt i politikës së Shqipërisë. Mendoj që qeveria në Tiranë duhet ta kuptojë që Kosova nuk është një provincë apo objekt i politikës shqiptare, dhe shqiptarët kanë qeverinë e tyre dhe qeveria kosovare duhet ta dijë çka është e mirë për kosovarët jo ata në Tiranë”, tha ai në Rubikon.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *