February 9, 2023

Një nga gëzimet më të mëdha në je tën e një njeriu është sjellë një fëmijë në jetë. Por historia e kësaj nëne që do u tregojmë do u prek shpirtin.Mjekët i thanë se foshnja e saj lindi e pajetë, por ajo e mbajti për dy orë dhe i vogli u kthye në jetë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kate solli në jetë një fëmijë vetëm 27 javë para kohe dhe tashmë. Me l ot në sy ajo tregoi për ”Telegraf”:“Doja ta takoja, ta mbaja dhe ta bëja të na njihte. Nëse ai po largohej nga bota, ne dëshironim që ai të dinte kush ishin prindërit e tij dhe që ne ta duam atë shumë para se të vdi ste.”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *