March 24, 2023

Ja kush e solli Kosoven ne gjendje te mjerueshme – Emri qe po habit gjithe vendin.Kush e solli Kosovēn nē gjendje tē mjeruar? Shefi i Inspektoratit nē Shtērpcē, Raif Bajrami, qē u a rre,st ua nē rastin e njohur si “Brezovica”, ishte ko rrup,tuar me 500 euro.Nē dosjen e siguruar pēr he,timin e kētij rasti, ekzistojnē dyshimet se Bajrami ka marrē para nē mēnyrē tē drejt,pērdrejt nga investitori “Stella Consullting” pēr tē lejuar ndērtimin e njē objekti hotelier.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pro kur,oria po pretendon se shefi i Inspektoratit ka pranuar para nga viti 2021 pēr gjashtē vjet me radhē.“Ekziston dyshimi i arsyeshēm se nga viti 2012-2018 , si person zyrtar – shef i Inspektoratit nē Komunēn e Shtērpcēs nē mēnyrē tē drejt,pērdrejtē ka marrē para nē mēnyrē qē tē mos veproj nē pajtim me detyrat e tij zyrtare , nē atē mēnyrē qē ka marrē shuma tē parave nga 200 deri nē 500 euro ,Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *