February 6, 2023

Pasuesi i Williamson-it, bashkëvendori i tij, Xhack Smith, i konfirmon gjetjet faktike kriminale të paraardhësit, duke emërtuar akuzën në grup, për të burgosurit në Hagë, si -Ndërmarrje e Përbashkët Kriminale”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në pjesën e dytë të bisedës ekskluzive me gazetën “Bota sot” publicisti Idriz Zeqiraj ka folur rreth vrasjeve politike mosveprimit të drejtësisë në zbardhjen e vrasjeve politike, si dhe kërcënimit që iu bë së fundi ish senatorit zviceran Dick Marty.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *