February 9, 2023

Historiania e njohur “shpall” kandidaturën për presidente të Shqipërisë: Më duan 70-90 % e shqiptarëveIlir Metës i mbaron mandati si president i Shqipërisë në korrik të këtij viti dhe vendit tonë i duhet një president i ri.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kanë filluar që tani të përmendet kandidaturat e mundshme që janë brenda sferës politike.Por, ka dhe nga ato që janë personazhe jo politike sic është historiania e njohur Elena Kocaqi, e cila gëzon mbështetjen e popullit të paktën në rrjetet sociale për të qenë presidente, por në dorë e ka Parlamenti dhe nuk varet hic nga populli.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *